Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.
Lue av bambus Blå - Bambis
Lue av bambus Blå - Bambis
Lue av bambus Blå - Bambis
Lue av bambus Blå - Bambis

Lue av bambus

Bambis

LUE AV BAMBUS

Myk og deilig hjelmlue i 95% viskose av bambus og 5% elastan i en nydelig dus blåfarge og rosafarge med mønstertrykk av iskrystaller. Bambusviskosen er fantastisk myk og behagelig mot huden, og hjelper til å holde aktive barn tørre og varme. Bambusviskose egner seg svært godt for sensitiv barnehud.

Lua er sydd I dobbelt stoff som gjør at den kan brukes på begge sider. Den har samme farge på den andre siden, men uten mønster. Hjelmlua har en god fasong som passer alle barn uansett hodefasong. Lua sklir ikke lett ned i øynene og sitter godt over ørene. Det er ingen merkelapper eller produktinformasjonen trykt på lua. Det kan derfor lønne seg å ta vare på merkelappen for vaskeanvisning.

Bambus er et bærekraftig og miljøvennlig materiale som er temperaturregulerende og fuktabsorberende. Stoffet har gode pusteegenskaper og er allergivennlig. Klær laget av bambus viskose har de beste egenskapene fra ull og silke uten å klø og irritere huden, og er veldig godt egnet for barn med sensitiv hud og atopisk eksem.

Alle stoffer og klær blir produsert i Europa under gode arbeidsforhold. Alle stoffer og farger er Økotex sertifiserte for på best mulig måte ta vare på sensitiv barnehud og miljøet.

Klærne vaskes på vrangen på 40 grader enten på ullprogram eller vanlig program med lignende farger. Bruk kun vaskemiddel beregnet for ull og silke. Ingen skyllemidler. Klærne kan strykes og tromles ved lave temperaturer. Unngå bleking og rensing. Klærne må ikke vaskes sammen med ull da de grove ullfibrene skader bambusfibrene. Hvis klærne vaskes riktig, holder de seg fine og like myke i vask etter vask etter vask.
159,-
159,-
159,-
159,-
159,-
Farge
Blå
Rosa
arrow
Størrelse
50/56
62/68
74/80
86/92
arrow
Antall
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arrow
Antall
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arrow
Antall
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arrow
Antall
1
2
3
4
arrow
Produktet kjøpes av butikken:
Bambis