Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.
BARNEVADEREN  Grønn - Barnevaderen
BARNEVADEREN  Grønn - Barnevaderen

BARNEVADEREN

Barnevaderen

Solid, myk og behagelig PVC-bukse med påsveisede gummistøvler. God passform som gjør den behagelig å ha på. Spesielt tilpasset barn. Kraftige regulerbare seler i slitesterk kvalitet. Enden på selen er sydd fast, slik at spennen ikke sklir ut. Støvlene er sveiset solid fast i regnbuksen MED TRIPPEL SVEISEKANT slik at det ikke slipper inn vann.
Hele buksen er også sveiset sammen og har dermed ingen sydde sømmer som kan forårsake lekkasje. Det er påmontert hemper på innsidens for- og bakside. Knapp i siden til å justere bredden.

Hver barnevader kommer i en egen pose som er laget i samme materiale og farge som barnevaderen.

MATERIALE:
Materialet som brukes i Barnevadere er PLAVITEX, som er PVC og Polyuretan-belagt polyester.

Materialet er godkjent ihht. EU standard og inneholder IKKE ftalater.

FARGER/VARIANTER:
Vi har barnevaderen i flere farger og morsomme design på støvlene.

STØRRELSER:
Finnes i str 20/21, 22/23, 24/25, 26/27, 28/29, 30/31, 32/33, 34/35, 36/37, 38/39 og 40/41. Ikke alle variantene har alle disse størrelsene, men velg farge så ser du hvilke størrelser du kan velge.

Når du velger størrelse, så ta utgangspunkti skostørrelsen som barnet bruker og velg Barnevader ut i fra dette. Buksen tilpasses med stropper på skuldrene og knapper i livet.VASKEANVISNING: Barnevaderen kan vaskes i vaskemaskin på 40 grader, men for å forlenge levetiden på den, anbefales at den vaskes for hånd ved 30 grader på følgende måte: fyll barnevaderen med vann og vaskemiddel, og la den stå med vann i en stund. Skyll ut alt vaskemiddelet etterpå og tørk den. Barnevaderen kan tørkes i tørkeskap, eller drypptørkes (heng de opp ned) eller på gulv med varmekabler (sett støvlene på gulvet, og brett buksene over dem)

GJØR VASKEN TIL EN LEK!

Hvis barnet ditt har vært ute og Barnevaderen bare er skitten og sølete utenpå, så går det kjapt og lett å bruke hageslangen og spyle Barnevaderen ren mens barnet fortsatt har den på.
Garantert latter og moro!
529,-
529,-
Farge
Grønn
Grønn
arrow
Størrelse
arrow
Antall
1
2
3
4
5
arrow
Produktet kjøpes av butikken:
Gullbarna