Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.
 

Starte nettbutikk?

Har du en butikk, og ønsker å komme deg på nett?

Ta kontakt med oss, vi vil gjerne hjelpe, og samarbeide med deg!


Start din egen nettbutikk på et online kjøpesenter med ett team som jobber for deg mens du får fokusere på din kjernevirksomhet!

  • Komplett nettbutikkløsning
  • På nett samme dag
  • Markedsføring av dine produkter på sosiale media
  • Månedlige salgsrapporter
  • God fraktavtale

 

Vi står sterkere sammen

Å drive butikk i Norge i dag blir stadig vanskeligere. Netthandelen tar store deler av omsetningen. Hos oss kommer du deg rask, rimelig og effektivt på nett. Ved å samle flere butikker i en og samme nettbutikk, gjør at vi kan konkurere mot de store nettkjedene, både på innhold og pris. Gjennom felles markedsføring  og kampanjer når vi ut til en mye større kundegruppe og oppnår bedre salg.

 

Se selv da hvordan vi markedsfører våre butikker:

instagram : @handleagaten.no

Facebook  www.facebook.com/handlegaten

Hvorfor bør du selge på nett??


Trendene er veldig tydelige. Omsetningen på nett stiger mye raskere enn omsetning i fysisk butikk hvert år. Bare i 2014 omsatte norsk e-handel for 69,1 milliarder kroner. Og det var 15% mer enn året før.

Folk er også mye mer travell og vil ha det enkelt. Flere og flere handler nå i pysjen fra sofaen, på jobb, på bussen, hvor som helst! - og de vil kunne gjøre dette til hele døgnets tider, 24/7. Butikken din er alltid åpen!
Så kommer pakken i posten, veldig enkelt, og med den betalingsmuligheten som passet kunden best. Kanskje har kunden handlet på faktura da konto er tom, lønningen er ikke der før om 14 dager, men kunden MÅTTE ha det til helga;-)

Du har en unik måte til å øke omsetningen din og synligjøre butikken din. Også du kan jobbe med nettbutikken din fra sofaen kun iført pysjen. Og menst du sover tjener du penger. Når du så kommer på jobb neste morgen, kan du starte med å pakke ordrer, du har allerede hatt salg den dagen. Er ikke det helt fantastisk??

Kostnadene for nettbutikk i Handlegaten er lave og vi jobber heletiden for de beste prisene og løsningene. Det krever ingen teknisk kunnskap og vi hjelper deg selvsagt godt i gang. Så, hva venter du på??

 

Hvorfor skal du velge Handlegaten.no?

Når du skal velge nettbutikkleverandør bør du stille deg følgende spørsmål:
 

Har butikkløsningen skjulte ekstrakostnader?

NEI! Hos oss er ALT inkludert, ingen sjulte kostnader.


Har butikkleverandøren gratis support?

JA! Når du skal starte nettbutikk vil det alltid være mange spørsmål rundt oppstart og drift av din nettbutikk, hva skal du velge for å ikke velge feil, og ende opp med 100 spørsmål. Vi er her for deg hele veien, og hjelper det med det du måtte trenge hjelp til. Du blir en del av et team.


Hva med betalingsløsninger, og hvem tar seg av alt administrativt?

Dette har vi tatt oss av alt dette allerede.

Vi har Clarna CheckOut - med alle de beste betalingsalternativene ferdig integrert. Dette er inkludert i din nettbutikk hos oss.
 

Driften av nettbutikken er det også vi som tar oss av. Teknisk support, økonomi, fakturering av kunde, kundeservice m.m ordner vi. Du skal få fokusere på din kjernevirksomhet/produkter og salg.

Det er ikke bare bare å starte nettbutikk. Alle kan skaffe seg en nettbutikk, men det er når du står der og venter på at kundene skal komme å handle, det stopper opp. Det er som en fysisk butikk. Det er ikke bare det du ser, det ligger også mye bak. Og dette koster tid og penger. Vi gjør det mulig for deg å kun tenke på "fremsiden" av nettbutikken, vi tar oss av "baksiden". 

Salg og trafikk er den største utfordringen, ikke hvilken nettbutikkleverandør du skal velge. Vi står veldig sterke sammen om både trafikken og salget. 

Referanser
"

Enkelt og lettlært nettside, selv for oss amatører, og trenger ingen forkunnskaper om nettbutikk. Svært kjekt å samarbeide med handlegatejentene. De er serviceinnstilte, hyggelige og har enorm ståpåvilje.

"
- Monica Neteland, Butikksjef i Ugler i Mosen
"

De som står bak handlegaten er på offensiven og er veldig behjelpelig og gjør det beste for oss som er med på handelgaten som butikk. De lytter til forslag fra oss, slik at vi blir hørt og kan være med på utvikle siden til det bedre.

"
- Vikkijentene
"

Vi valgte handlegaten fordi det var et nytt og spennede konsept. Et godt tilbud til en god pris.

"
- Nina Taasen, designer og butikksjef i Lady Burk