Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.

Glassklart

Julekuler i munnblåst, hånddekorert glass

Om butikken:

Glassklart er en liten nisje-nettbutikk som drives på hobbybasis. Hos Glassklart finner du elegante, detaljrike glasskuler og -glassfigurer i munnblåst, hånddekorert glass. Og bare det. Kolleksjonen lages på bestilling for meg av dyktige håndverkere utenfor Krakow. Tilfeldighetene gjorde at jeg kjøpte noen fantastiske håndlagde julekuler på en tur til byen i 2004. Årene gikk. Jeg ønsket meg flere vakre glasskuler, kontaktet produsenten - etablerte enkeltpersonforetak og startet import. Kort fortalt. Dette var i 2014. Jeg har bygget ut kolleksjonen litt år for år etter det. Jeg velger mine favoritter blant hundrevis av mulige design, og får velge egne fargekombinasjoner. Alt lages for hånd. Du vil derfor aldri finne to helt like julekuler hos meg. Det er akkurat denne lille variasjonen, "the perfect imperfections", som gir den gode følelsen som følger med kvalitet. I 2017 åpnet jeg nettbutikk, med god hjelp fra ei venninne som er grafisk designer. I tillegg til salg via egen nettbutikk, leverer jeg glasskuler til utvalgte forhandlere. Du kan finne julekuler fra Glassklarts kolleksjon blant annet i museumsbutikkene ved Nidarosdomen, Norsk folkemuseum på Bygdøy og Eidsvollsbygningen.
 

Normalt deltar jeg med Glassklart på et lite utvalg julemarkeder i det sentrale østlandsområdet. Slik blir det jo ikke i 2020. Derfor finner du meg med noen av produktene mine på julemarkedet her hos Handlegaten. Dette syns jeg er helt supert! Jeg håper dette online julemarkedet og vi som deltar her kan bidra til litt førjulsglede for  dere som kikker innom. Kanskje er dette starten på en ny tradisjon? Velkommen!

Kategori 
INTERIØR
Jul
Julevarer
Juletrepynt
JULEMARKED
BUTIKKER
Glassklart julekuler
Sortering:
Filtrer søket
 
Merke
Ferdig
Farge
Ferdig
Størrelse
Ferdig