Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.

Harmonia

Om butikken:

En klok mann vi alle kjenner sa en gang «if you can dream it, you can do it», og det trur eg er heilt sant, bare man vil det nok. I november 2018 hoppa eg i det, med nokså lite tålmodighet og enda mindre erfaring, og starta min egen butikk – i lille Florø. Å starte interiørbutikk har vært den store drømmen så lenge eg kan huske, men den dagen eg sto arbeidsledig blei det plutselig meir realistisk, det var plutselig bare å hive seg i det, - no eller aldri. Du verden for ei reise det har vert siden den gang, på så kort tid, men så innmari kjekt! Drømmen var å starte butikk, no er drømmen å kunne drive butikk, i forhåpentligvis mange år. 


Cecilie heiter eg, er 30 år og jentemamma til tre små frøkner. Det er eg som driver Harmonia, så langt vest du kjem i vårt vakre land. Her i Florø tilbyr vi damene både lekkert interiør og gaveartikler, men også fine klær, smykker, skjerf etc. No tenker vi litt lenger enn Florø, og vil gjerne også dele godbitane med resten av Norge, her på Handlegaten. Merkene vi fører er bl.a Lexington, Riviera Maison, Lene Bjerre, DAY et., Kaffe Clothing, Green Gate, Voluspa, Mille Moi m.m.

Om du vil besøke oss i Florø eller her på Handlegaten gjør vi vårt ytterste for å levere den beste service og en unik handleopplevelse. Velkommen til oss, enten i Florø eller på nett, eg håper du finner noe til deg selv eller noen du er glad i.

Kategori 
DAME
Klær
Gensere & Cardigans
Bluser, Blazer & Skjorter
Jumpsuits
Kjoler
Jakker & Kåper
Topper & T-shirt
Poncho
Bukser & Shorts
TILBEHØR
Vesker & Lommebøker
Skjerf & Hansker
Cecilias favoritter
INTERIØR
Interiør til hjemmet
Duftlys, Lys & Servietter
Gavetips
Til den som har «nesten» alt
TEKSTILER
Tekstiler & Håndklær
Kaffe, Salt & Søtt
Søtt & Salt
Sortering:
Filtrer søket
 
Merke
Ferdig
Farge
Ferdig
Størrelse
Ferdig