Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.
Dagkrem for ung akne hud ingen - DM Skincare
Dagkrem for ung akne hud ingen - DM Skincare

Dagkrem for ung akne hud

DM Skincare

- Innhold 30ml

Oljefri dagkrem til ung hud, med agurk og A vitamin. Unge mennesker idag vil ikke ha huden sin ødelagt av akne. Too Young Too Be Ugly, er en banebrytende krem som inneholder stoffer som skaper en langsiktig regulering av fettproduksjon i huden.

Det banebrytende stoffet heter "REGU-SEB" - en forkortelse for reguler sebum. Stoffet er en kombinasjon av frø fra Palmetto, ekstrakter fra sesamfrø og nøtter fra Argan treet. Det er gjort omfattende kliniske tester som viser en betydelig reduksjon i fettproduksjonen på bare tre måneder.

Egnet for tenåringer med akne problemer, og fet hud. Det beste med kremen er at huden blir silkemyk med en matt finish.

For best resultat og maks ytelse av kremen, anbefaler vi bruk av Herbal Tonic/Toner, morgen og kveld, da den også virker regulerende på talgproduksjon, samt regulerer pH-verdien i huden. Som ansiktsrens anbefaler vi Collagen Cleanser som er mild mot huden, og ikke forstyrrer kremen sine egenskaper.
285,-
285,-
Farge
ingen
arrow
Størrelse
arrow
Antall
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arrow
Produktet kjøpes av butikken:
baregod