Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.
Stillongs av bambus Lilla - Bambis
Stillongs av bambus Lilla - Bambis
Stillongs av bambus Lilla - Bambis
Stillongs av bambus Lilla - Bambis

Stillongs av bambus

Bambis

Myk og deilig stillongs i 95% viskose av bambus og 5% elastan i en nydelig lilla farge. Bambusviskosen er fantastisk myk og behagelig mot huden, og hjelper til å holde active barn tørre og varme. Bambusviskose egner seg svært godt for sensitiv barnehud.

Stillongsen har et praktisk design som barna kan vokse i. Den har en slank passform med ribber som kan brettes opp. Dette gjør at den ikke føles alt for stor, og vil passe barnet lenge. Det er ingen merkelapper inne i plagget som kan irritere huden. Produktinformasjonen er trykt i på innsiden. Klærne har flate sømmer som er de mest skånsomme for sart barnehud.

Stillongsen har et mønster på ribben på venstre fot inspirert av fjellene i naturskjønne Isfjorden i Romsdalen. Mønsteret er også trykt på innsiden slik at det vises hvis ribben brettes opp.

Bambus er et bærekraftig og miljøvennlig materiale som er temperaturregulerende og fuktabsorberende. Stoffet har gode pusteegenskaper og er allergivennlig. Klær laget av bambus viskose har de beste egenskapene fra ull og silke uten å klø og irritere huden, og er veldig godt egnet for barn med sensitiv hud og atopisk eksem.

Alle stoffer og klær blir produsert i Europa under gode arbeidsforhold. Alle stoffer og farger er Økotex sertifiserte for på best mulig måte ta vare på sensitiv barnehud og miljøet.

Klærne vaskes på vrangen på 40 grader enten på ullprogram eller vanlig program med lignende farger. Bruk kun vaskemiddel beregnet for ull og silke. Ingen skyllemidler. Klærne kan strykes og tromles ved lave temperaturer. Unngå bleking og rensing. Klærne må ikke vaskes sammen med ull da de grove ullfibrene skader bambusfibrene. Hvis klærne vaskes riktig, holder de seg fine og like myke i vask etter vask etter vask.
299,-
299,-
299,-
299,-
299,-
299,-
Farge
Lilla
Turkis
arrow
Størrelse
122/128
98/104
110/116
134/140
146/152
arrow
Antall
1
2
3
4
5
6
arrow
Antall
1
2
3
4
5
6
arrow
Antall
1
2
3
4
5
6
arrow
Antall
1
2
3
4
5
6
arrow
Antall
1
2
3
4
5
6
arrow
Produktet kjøpes av butikken:
Bambis