Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.
Stor puff  62x40 Lys Grå - Louise Smærup
Stor puff  62x40 Lys Grå - Louise Smærup
Stor puff  62x40 Lys Grå - Louise Smærup

Stor puff 62x40

Louise Smærup

Bestillingsvare. Ca 14 dager

Stilig, rund puff i grå canvasstoff, som gir ett rått, vasket look. Denne puffen er den største i serien av fine, stilrene puffer fra den danske designer Louise Smærup. Puffen er utstyrt med en klassisk, bred lærrem. En flott lærdetalj, som skaper en superstilig kontrast til stoffet, samtidig som at puffen bevarer et enkelt og rustikt uttrykk.

Læremmen går igen i alle Louise Smærups tekstildesigns, og skaper en diskret, men unik signatur for hennes forskjellige designs. Puffen finnes i andre farger, størrelser og kvaliteter, så du har mulighet til å mixe & matche deg frem til det uttryket, som måtte passe inn i ditt hjem.

Puffens solide materiale gjør at du med fordel kan stable to eller tre stykker oppå hverandre, så du skiftvis kan bruke dem som et samlet møbel eller hver for seg.

Der finnes også en tilhørende rundt fat i sort jern, som passer perfekt oppå puffene i alle størrelser. Sammen med fatet, forvandles puffene til små, funktsjonelle bord.

Str: 62x40

Farge:
Vasket grå med lys skinnreim
Mørk canvas med svart skinnreim
Svart melert møbelstoff med svart skinnreim
4099,-
4099,-
Farge
Lys Grå
arrow
Størrelse
arrow
Antall
1
2
3
4
arrow
Produktet kjøpes av butikken:
Heges Hybel