Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.
Wooden Friends Rangle Lilla - Perledrøm Hjertesøm
Wooden Friends Rangle Lilla - Perledrøm Hjertesøm

Wooden Friends Rangle

Perledrøm Hjertesøm

Wooden Friends Rangle er en serie med rangler i en nydelig miks av treperler og silikonperler i hvit marmor, og en biteleke i tre av ulike dyr. Ranglen lager en fin lyd og stimulerer både syn, hørsel og kordinasjonsevne. Den er også veldig fin å bite på og lindrer kløende gommer.

Info:
- Silikonperlene er laget av 100% Food Grade Silicon, de er 100% gift- og luktfri. De er også fri for BPA.
- Treperlene/Bitelekene er laget av ubehandlet og naturlig lønnetre. Du kan behandle dem selv ved å bruke din favorittolje (olivenolje, avocadoolje, grape seed oil osv), BeesWax eller holde dem ubehandlet. Det anbefales derimot å behandle dem for lengre holdbarhet, og enklere å rengjøre. Tre er et naturlig produkt og naturlige variasjoner vil kunne forekomme. Naturlig tre kan ”knekke” eller briste ved kraftige sammenstøt eller feil behandling om de inneholder svake/skadede områder.
- Alltid inspiser produktet før du gir det til et barn, ser du noen skader/unormaliteter skal den ikke gis til et barn. Barnet skal aldri forlates alene med produktet.
- RENGJØRING: tørk med en fuktig klut. Skal ikke vaskes i rennende vann eller dyppes i vann.
- Fargeforskjeller kan forekomme
189,-
189,-
Farge
Hvit Marmor
Lilla
Svart
Lyseblå
arrow
Størrelse
arrow
Antall
1
arrow
Produktet kjøpes av butikken:
Perledrøm Hjertesøm
Velkommen til "Perledrøm Hjertesøm". Her finner du håndlagde produkter til mor og barn - og kanskje også noe til far? :)