Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.

Barna På Landet

Om butikken:

Barna på landet - den lille nettbutikken med de store ambisjonene.                                 

Jeg som driver denne nettbutikken er en mammasom er litt over gjennomsnittet glad i barneklær. Er vel også derfor jeg startet denne nettbutikken… Har selv to jenter på 5 og 2 år, og det er med disse to i tankene jeg plukker ut klær til butikken. Alt her er håndplukket av meg og jeg er hele tiden på utkikk etter nye merker og design jeg kan ta inn. Har dere noen tips her er det bare å sende på en mail til meg!

Av merker jeg har i butikken nå er Minymo – god design og kvalitet med en god pris, CeLaVi – myk og god ull og ull/bambus i de nydeligste mønster og design, Noa Noa Miniature – dansk design på sitt beste. Merker jeg har inne nå men som jeg ikke skal fortsette med på nåværende tidspunkt er Krutter, KNAST by Krutter og Mói Kidz. Dette erogså veldig spennende og flotte merker men de passer ikke inn i min butikk sånn den er nå. Men hvem vet, kanskje de gjør et comeback etter hvert.

Kundeservice vil alltid ha høyeste prioritet hos Barna på landet da dette er bindeleddet mellom deg som kunde og meg som butikk. Mitt mål er at hver enkelt kunde skal føle seg som min viktigste kunde.                                 

Send meg gjerne en e-post, gleder meg til å høre fra deg. 

 

Sortering:
Filtrer søket