Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.

Ofte spurte spørsmål

Hva er Handlegaten?

Handlegaten er er samlingsted for ulike butikker i én og samme nettbutikk. Her kan du kjøpe varer fra flere forskjellige butikker i Norge på en ordre.

 

Hvem sender meg varene?

Butikken mottar din bestilling via Handlegaten.no og sender varen hjem til deg. Du kan handle fra flere ulike butikker i Norge inne på siden vår. Du kan se hvilken butikk du handler fra under hvert produkt.

 

Hvem kan hjelpe meg med størrelser og produktinformasjon? 
Ta kontakt med de hyggelige ansatte i butikkene våre. Kontaktinformasjonen til butikken firnner du under hvert produkt, eller under "VÅRE BUTIKKER" øverst på Handlegaten.no. De hjelper deg med både størrelser, anbefaling og evt hva som passer til det du vil kjøpe. Du har også 14 dagers retur- og bytterett.

 

Hvor lang leveringstid har dere? 
Normal leveringstid til adresser i Norge er 1-7 virkedager. Handlegaten.no tar forbehold om at det kan forekomme forsinkelser. Dersom butikken pålegges å betale dine returkostnader vil returkostnaden + et gebyr på kr 200,- trekt ifra sluttsummen. Du skal alltid hente ut din pakke før du sender den i retur.
 

Hvordan betaler jeg på handlegaten.no?

Hos oss kan du betale med Vipps, Faktura, Faktura konto eller Visa/Mastercard.
 

Hvor lang returrett har jeg?

Du har 14 dagers angrerett.
 

Hva gjør jeg om jeg ønsker å returnere en vare?

I hver pakke du mottar skal det ligge et returskjema/mottat på mail. Dette må du fylle ut og legge sammen med varen som skal returneres. Varen må pakkes forsvarlig. Dersom du ønsker å bytte varen anbefaler vi deg å ta kontakt direkte med butikken for en raskere prosess.

Du har 14 dagers returrett fra den dagen du mottar varen, som betyr at varen skal være returnert til butikken INNEN 14 dager etter at du har mottatt den. Du står selv ansvarlig for alle returkostnader.

 

Du kan alltid kontakte oss på POST@HANDLEGATEN.NO. Vi vil svare deg så fort vi har mulighet iløpet av 1-3 virkedager.