Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.

Ekstra Godt

Om butikken:

Nettbutiken Ekstra Godt ble åpnet 1. mars 2019. Butikken tilbyr delikatesse varer slik som kaffe, te, sjokolade, lakris, olje, krydder og pesto, og nå også litt interiør til ditt kjøkken. Butikken satser på å være en butikk hvor du kan finne den perfekte gave til noen du er glad i eller noe du selv kan kose deg meg.

Vi hjelper også bedrifter eller private i lokalmiljøet til å sette sammen fine gavepakker. 

Ekstra Godt har sitt eget showroom på Ørlandet i Trøndelag. (Fitjanveien 34)

 

Vi som har startet denne nettbutikken er et ektepar som hadde en drøm om å skape noe sammen, foruten de tre flotte barna vi allerede har:)

Ragnhild er den som tar seg av driften i det daglige. 

 

Jeg er utdannet barnehagelærer men da jeg gikk hjemme i permisjon begynte jeg å kjenne på behovet for å gjøre noe annet i småbarnsfasen.

Da jeg skal være hjemme i en veldig forlenget permisjon ble det også tid til å prøve noe nytt. 

Når jeg skal gi bort gaver liker jeg å gi noe spiselig. Da vet jeg at det ikke blir liggende i et skap og ta plass men det vil forhåpentligvis falle i smak hos mottakeren. Jeg setter også veldig stor pris på å få slike gaver selv. Når jeg skal handle til jul liker jeg å lete på nettet etter spennede smaker. Når man skal handle til mange vil man jo gjerne finne en smak som kan passe til hver enkelt. Jeg oppdaget da at det var vanskelig å finne en slik side på nett, som favnet så bredt, og jeg begynte å fantasere om å starte noe slikt selv. 

Jeg har alltid vært velig glad i mat og å kose meg, og for meg ligger disse to tingene veldig nært sammen. Skal jeg først kose meg med en sjokoladebit eller en kopp kaffe, liker jeg at det skal være Ekstra Godt. Derav ble det enkelt å finne navn på nettbutikken. Nettbutikken vil derfor føre merker som tilbyr matvarer av ekstra god kvalitet for når man skal kose seg er det jammen meg best å gjøre det ordentlig;)

Drømmen er å kunne vokse og bli til den nettbutikken vi selv har savnet. 

Vi håper du finner noe du liker og at du vil følge med på nyhetene som kommer etterhvert.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Og om det skulle være noe du lurer på eller om det er noe du synes vi mangler i sortimentet- nøl ikke med å ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

 

Kontakt oss:

Da det ofte er mye som skjer setter vi pris på mail fremfor å bli ringt opp. Er ikke sikkert vi har mulighet til å snakke, men mail besvares så raskt som mulig:)

 

 

 

Kategori 
INTERIØR
SERVISE
Servise, Skål & Kopper
Kaffe, Salt & Søtt
Matvarer & Krydder
Sortering:
Filtrer søket
 
Merke
Ferdig
Farge
Ferdig
Størrelse
Ferdig