Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.
KAOS WEEKEND BAG  SORT - Kaos
KAOS WEEKEND BAG  SORT - Kaos
KAOS WEEKEND BAG  SORT - Kaos
KAOS WEEKEND BAG  SORT - Kaos
KAOS WEEKEND BAG  SORT - Kaos

KAOS WEEKEND BAG

Kaos

Favoritten, enten du har barn eller reiser alene! KAOS weekend bag er inspirert av de gamle army bag'ene, men den er riktignok pimpet opp litt. KAOS weekend bag er laget av kraftig kanvas, ekte lær og formstøpte, matte messingdetaljer. Den bæres som ryggsekk så du kan ha hendene fri til andre ting når du er på farta. Den har også et solid lær-håndtak i siden som den kan bæres i.

Skal du pakke noe veldig stort som fyller hele bag'en eller trenger du flere rom for å organisere innholdet bedre? KAOS weekend bag er fleksibel. Med de enkle rom-inndelingene kan du velge å dele KAOS weekend bagen inn i flere rom:

ett stort rom
to middels store rom
to mindre rom + et middel stort rom
Innsiden av lokket er en stor lomme med glidelås, perfekt til småting du må ha god kontroll på under reisen. Du finner også en praktisk stikk-lomme på utsiden, super til flybilletter og reisedokumenter. KAOS weekend bag kan dessuten åpnes fra toppen, om du trenger tilgang til noe herfra.

Kanvaset er bestrøket med PU (polyurethane) og er vannavstøtende.

Mål: 31x22x55 cm (Cabin size, passer som håndbagasje på flyet.)
1999,-
1999,-
Farge
GRØNN
SORT
arrow
Størrelse
one size
arrow
Antall
1
arrow
Produktet kjøpes av butikken:
Noella