Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.
Silky Skin lifting serum spray ingen - DM Skincare
Silky Skin lifting serum spray ingen - DM Skincare

Silky Skin lifting serum spray

DM Skincare

-30ml
Serum for ansikt og hals som løfter, nærer og beskytter huden og forhindrer akne og pigmentering. Ny serum spray løfter huden med naturlig kraft.
Få frisk og ungdommelig vakker hud på hver spray! Silky Skin lifting serum spray fra DM hudpleie gir silkeaktig hud og veldokmentert oppstramming med hjelp av naturlig super kraft fra organisk tindved, hyaluronsyre og niacinamid.

Silky Skin Lifting Serum fra DM Skin Care er en ny, innovativ serum spray som løfter, pleier og frisker opp huden med en enkel berøring. Serumet lander som en fin dusj, og blir fordelt optimalt på huden. Hver dråpe er stappfull av ingredienser som hver især har dokumentasjon for deres hudlegende effekt
Tindved - små gule vitaminbomber
Organisk tindved gir antioksidant beskyttelse og er fylt med vitamin C, som er en del av hudens egen kollagendannelse.
- Kollagen er det protein som sikrer at bindevevet er fleksibel og "fylt ut", slik at huden ser frisk og ungdommelig. Med alderen minsker hudens naturlige nivåer av kollagen, og det er derfor viktig å stimulere hudens produksjon, hvis du ønsker å opprettholde hudens friskhet og elastisitet, forklarer DM Skincares direktør Karina Hjorth.
Samtidig beskytter tindved fra solens skadelige UV-stråler og har et tårn høyt innhold av A og vitamin E, som spiller en viktig rolle i hudens evne til å beskytte og fornye seg.
625,-
625,-
Farge
ingen
arrow
Størrelse
arrow
Antall
1
2
3
4
5
6
7
8
9
arrow
Produktet kjøpes av butikken:
baregod