Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.
01.10.18

Starte nettbutikk i Handlegaten.no?

Handlegaten.no er en nettbutikkløsning for butikker i Norge.

Har du en butikk, og ønsker å komme deg på nett?

Det er enkelt. Start din egen nettbutikk i en online Handlegate, og samtidig bli med i et team som jobber med, og for deg! Du er på nett allerede samme dag! 

 

Bestill en GRATIS demo nå!

Du har muligheten til å teste nettbutikk i Handlegaten gratis og helt uforpliktende i 14 dager. Da får du se om vi er den rette netbutikkløsningen for deg, hvordan din nettbutikk vil se ut, og ikke minst hvordan baksystemet fungererer.

 

Hvordan fungerer en nettbutikk i Handlegaten.no?​

1) En nettbutikk i Handlegaten fungerer som alle andre nettbutikker. Du får din egen nettbutikk som du styrer helt selv. Fordelen er at du står ikke alene på nett mot tusenvis av andre nettbutikker. Det er vanskelig å bli synlig! I Handlegaten.no er det mange butikker som markedsfører samme platform og har ett felles mål: trafikk inn i Handlegaten.no. De andre butikkene sine kunder vil oppdage dine varer som også ligger her, og vipps så har du et salg ute av ingenting. Du vil bli synlig, du slipper å administrere nettbutikken som innebærer mye arbeid og som er tidskrevende. Du får fortsatt fokusere på den fysiske butikken mens vi tar oss av det tekniske, og hjelper deg med å øke omsetningen din på nett. Vi har også gode avtaler med bl.a Bring og Klarna som ikke mange andre har.

2) Du vil få god opplæring, vi hjelper deg i gang. Vi viser deg hvordan du legger inn produkter med tekst og bilder. Hvordan du skal jobbe for å bli synlig i Google, og ikke minst hvordan lykkes i sosiale medier. Dette er den eneste jobben du skal gjøre selv.​​

3) Du er på nett og vil begynne å motta bestillinger fra hele landet! Du vil få nye og faste kunder fra hele landet. Muligheter vil åpne seg, og det er mange. Vi har holdt på i over 5 år, så kundegruppen og trafikken er allerede godt etablert. Når første ordre tikker inn, guider vi deg igjennom steg for steg. 

 

Fyll inn skjemaet HER, og du er i gang! Priser og info vil du motta fortløpende. (Demobutikk i 14 dager kr 0,-)

Posted in on 1. October 2018